Er du single? Er der bytur med veninderne i sigte? Så er det på tide, at du skal ud at score. Men kender du det, at når så du har fanget ham på radaren, fået øjenkontakt med ham, og han er på vej over mod dig, så breder panikken sig? For hvad skal du sige til ham? Smid alle bekymringer overbord og giv ham en scorereplik. Læs med her.

Her på siden får du nemlig en samling af scorereplikker, du kan bruge kvit og frit, når du skal score ham den dødlækre, der står lige ved siden af dig.

Hvorfor bruge scorereplikker?

Det kan nogle gange være lidt svært at komme i gang med at snakke – at få brudt isen, som det kaldes – når I ikke kender hinanden. Så er en scorereplik perfekt, fordi den som regel får jer til at grine sammen, og på den måde kommer ”tættere” på hinanden.

I udvalget herunder finder du både gode, sjove, frække, søde og platte scorereplikker. ”Platte”, tænker du måske, ”hvorfor skulle jeg ønske at bruge en plat scorereplik?” Men der er faktisk mange mænd, der tænder på de platte af slagsen. Måske fordi det er nemt at gennemskue, hvad det er, du har gang i – en scoring. Og hvilken mand synes ikke, at det er frækt at blive scoret?

Liste med scorereplikker til ham

Find konkrete ideer til scorereplikker til ham herunder eller find et samlet overblik over alle scorereplikker her.

Din krop ligner et eventyrland – og jeg vil gerne være Alice.

Du ser rigtig flot ud. Må jeg fortælle dig det igen over en drink?

Skal vi danse, eller skal du bare stå der og se godt ud?

Jeg har en flot plakat over min seng, vil du se den?

Du har været slem! Gå op på mit værelse.

Er du ikke træt?
Næh.
Mærkeligt, for du har vadet rundt i mine drømme hele natten.

Er du religiøs, for du er svaret på mine bønner!

Hvis jeg var en and og du var vand, så ville jeg aldrig gå i land.

Ved du om politiet ofte patruljerer i dette område?
Jeg vil nemlig gerne stjæle dit hjerte!

Må jeg følge efter dig?
Min mor fortalte mig nemlig jeg skulle forfølge mine drømme.

Elsker du at sove?
Ja?
Også mig. Vi burde gøre det sammen på et tidspunkt!

Luk øjnene og fortæl mig hvad du ser.
Jeg ser ingenting.
Det er mit liv uden dig.

Jeg troede ikke på kærlighed ved første blik, indtil jeg så dig!

Hvis snefnug var kys ville jeg sende dig en hel snestorm!

Hvis jeg var en kat, ville jeg bruge alle mine 9 liv med dig!

Har du altid været så sød eller har du øvet dig?