Skil dig ud blandt de mange konkurrenter på Tinder, og fang drømmekvinden eller drømmemandens opmærksomhed med den helt rigtige scorereplik. Du finder dem her.

Tinder er mødestedet for mange mennesker, og selvom mange måske blot leder efter en fræk flirt, er der faktisk også en del, der ender med at møde deres næste kæreste på den populære dating app. Så hvorfor ikke fange din drømmepiges eller -fyrens opmærksomhed med en fræk, sød eller sjov scorereplik?

Der er ingen tvivl om, at det går hurtigt på datingmarkedet i dag, så hvis du vil undgå at blive swipet ud til venstre, så gælder det om at skille dig ud.

Fræk eller sød tinder scorereplik?

Tænk over, at den scorereplik du vælger, kan ende med at danne grundlag for din flirts opfattelse af dig. Så længe I kun skriver sammen, er det skrevne ord magtfuldt.

Vælger du en fræk scorereplik til at åbne samtalen, risikerer du, at du aldrig får noget svar – eller at forholdet mellem jer aldrig bliver til mere end en flirt.

Gå med en sød replik, og lur hvad stemningen er til. Uanset hvad, så er scorereplikker en sød og sjov måde at bryde isen på. Så længe du vælger den rigtige.

Scorereplikker der kan bruges på Tinder

Læs listen med Tinder scorereplikker herunder, og test dem af med det samme eller find en oversigt over alle scorereplikker her.

Skal vi mødes eller bare blive ved med at flirte gennem skærmen.