You are currently viewing 3 tips til dig, der skal på din første date

3 tips til dig, der skal på din første date

Hvis du skal på date, er det vigtigt, at du er godt forberedt. Du kan dog også forberede dig så meget, at du bliver nervøs – og det kan betyde, at din date ikke går, som du ønsker. Herunder følger 3 gode tips til dig, der skal på din første date.

#1: Forbered dig, men tag det roligt

Det er vigtigt, at du forbereder dig på din date. Du kan eventuelt finde på nogle emner, som du kan tage op, hvis snakken ender med ikke at glide som forventet. Herudover er det dog vigtigt, at du ikke forbereder dig for grundigt og undgår dårlige scorereplikker.

Hvis du forbereder dig for meget, kan det ende med, at du ikke virker naturlig eller bliver nervøs. Det skal du nok blive alligevel, men hvis du har tænkt din date igennem for mange gange, kan det hurtigt ende med, at du bliver slået ud af kurs, når den går i gang.

#2: Tag pænt tøj på

Du skal altid tage dig godt ud, når du er på date, men sørg for, at dit tøj matcher din personlighed. Du skal naturligvis have pænt tøj på, men lad være med at komme i jakkesæt eller noget andet, der ikke virker naturligt for dig.

Hvis I har fundet hinanden igennem en gratis dating app – eller en af de mange andre datingtjenester på markedet – så er der stor sandsynlighed for, at I ikke har mødt hinanden i virkeligheden før. Er det tilfældet, så bør du sikre dig, at du gør et godt førstehåndsindtryk.

Her er det vigtigt, at tøjet sidder godt, men du må også tænke over din fremtoning. Tag eventuelt et smut til frisøren, før du tager afsted, så du er sikker på, at dit hår sidder godt, og du generelt virker velsoigneret.

#3: Sørg for, at du dufter godt

Du bør altid bruge en form for parfume, når du skal på date. Vælg en, som ikke er for markant, men som stadig matcher din generelle stil. Du kan med fordel vælge din parfume ud fra årstiden, så du tager én på, der matcher vejret.

Det lyder måske en smule karikeret at vælge sin parfume på baggrund af vejret, men ikke desto mindre er der noget om snakken. Hvis det er sommer og høj sol, bør du vælge en frisk og let parfume, mens du kan vælge en lidt tungere, hvis det er vinter og mørkt udenfor.