You are currently viewing Scoreguide: Sådan finder du en kæreste med en dating app

Scoreguide: Sådan finder du en kæreste med en dating app

Langt de fleste kærestepar har i dag fundet hinanden ved hjælp af en dating app. Datingmarkedet har kronede dage, og tendensen ser ikke ud til at stoppe foreløbigt. Hvis du endnu ikke har haft heldet med dig via Tinder eller en af de andre datingtjenester, følger her en guide til, hvordan du kan finde en kæreste over nettet.

Vælg den rigtige datingtjeneste

Det første, du skal gøre, er naturligvis at overveje, hvilken datingtjeneste du skal bruge. Der findes mange forskellige muligheder, og det er derfor vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i de forskellige løsninger, da nogle er mere seriøse end andre.

Tinder er et oplagt bud på en god datingtjeneste, som de fleste, der ikke har en kæreste, anvender. Det kan dog være en ulempe, da der er rigtigt mange om buddet, og derfor skal du virkelig gøre dig bemærket, hvis du skal have succes.

Du kan med fordel overveje at undersøge forskellige dating sider, som koster penge, hvis du vil være mere heldig. Det viser, at du er seriøs, og så er der bare færre om buddet, når du gør brug af en datingtjeneste, der koster penge.

Sørg for, at du får taget nogle gode billeder

Du skal have taget gode billeder, der viser, hvordan du rent faktisk ser ud, hvis du vil være sikker på, at du får heldet med dig. Du kan sagtens vælge nogle mere fotomanipulerede billeder, men det vil ikke give pote, når du skal møde personen i virkeligheden.

Derfor bør du sørge for at få taget nogle gode billeder, der viser dig fra din bedste side, men alligevel viser, hvordan du ser ud i virkeligheden. Det kan være svært at tage dem selv, så derfor kan du eventuelt få hjælp af andre til at tage ordentlige billeder.

Brug tid på at udarbejde en ordentlig profiltekst

Du bør altid sørge for at bruge tid på at skrive en god profiltekst. Det nytter ikke noget, at det bare er noget generel information, som ikke siger noget om dig og din specifikke personlighed. Overvej at få noget humor med ind i den, så du er sikker på, at den tiltrækker andre, der har den samme form for humor.

Herudover skal den naturligvis sige noget om, hvem du er, og hvad du interesserer dig for. Hvis du er i tvivl, kan du starte med at lave en liste over det, du bruger mest tid på – og det, du går mest op i. Det kan du efterfølgende koge ned til en profiltekst, som ikke må være overfyldt med scorereplikker.